Sint-Oedenrode – Biesheuvelstraat 26

Status
Verhuurd

Specificaties

Status
Verhuurd
Bouwjaar
2019
Garage
Geen garage
Inhoud
360 m3
Woonoppervlak
94 m2
Perceeloppervlak
129 m2
Tuinoppervlakte
76 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Positie achtertuin
Zuid
Achterom
Ja
Diepte achtertuin
9.4 meter
Breedte achtertuin
5 meter
Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel

Omschrijving

Tussenwoning in de nieuwe wijk Rooise Gaard, op korte afstand van het centrum van Sint-Oedenrode.

BIJZONDERHEDEN
– Nieuw gebouwd, verwachte oplevering oktober 2019
– Lage energiekosten, de woning krijgt na oplevering label A+++
– Fraaie architectuur

ALGEMEEN
In deze tussenwoning vindt u alle kwaliteiten die wonen in de Rooise Gaard zo bijzonder maken. Zoals de energiezuinigheid, het eigentijdse wooncomfort en de bijzondere bouwstijl, geïnspireerd door de rijke Rooise traditie.

Het ontwerp van deze woningen zorgen voor leven in het straatbeeld, door de verschillende baksteenkleuren en decoratieve accenten zoals het grijze sauswerk en de stoere betonnen details. De liefhebber van mooi wonen herkent direct de hoogwaardige materialen en authentieke elementen. Denk aan keramische dakpannen, de fraaie genuanceerde baksteen, zinken hemelwaterafvoeren en houten kozijnen. Met de tuin op het zuiden en de vrije achterom, geniet u hier bovendien optimaal van het buitenleven.

– Grote raampartijen met volop daglicht
– Vrij zicht op de achtertuin via de glazen pui
– Tuinligging op het zuiden
– Unieke metselwerkaccenten
– Statige uitstraling

ENERGIEZUINIG
Slim omgaan met energie gaat bij deze woning bijna vanzelf. Dankzij de energiebesparende én opwekkende technieken, zoals hoogwaardige isolatie en zonnepanelen op het dak. Zo bespaart u aanzienlijk op uw vaste lasten en draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

WELDAAD AAN WOONCOMFORT
De authentieke architectuur gaat zeker niet ten koste van hedendaags wooncomfort. In tegendeel: hier geniet u van een weldaad aan moderne woongemakken. De gehele woning is bijvoorbeeld voorzien van hoogwaardige isolatie en op de begane grond is vloerverwarming aanwezig. Dat zorgt voor een aangenaam leefklimaat en spaarzaam energieverbruik. En met de zonnepanelen op het dak wekt u bovendien zelf energie op.

VERBONDEN MET DE NATUUR
Deze woningen bieden de bewoner een buitengewone ruimtebeleving en veel wooncomfort. De grote raampartijen zorgen binnen voor volop daglicht. Bovendien heeft u zo vanuit de woonkamer en keuken altijd een vrij zicht op de tuin. Hier is het met volle teugen genieten, van het buitenleven en de natuur van het omliggende Groene Woud.

INDELING WONING:
begane grond: Entree/hal met toiletruimte en ruime woonkamer met open keuken.
1e verdieping: Overloop naar 2 slaapkamers, een waskamer (met witgoed aansluiting) en de badkamer (met wc, douche, en toilet).
Zolder: Via vaste trap te bereiken zolder met dakvenster (mogelijkheid voor een extra kamer). vanwege de topgevel heeft de zolder extra ruimte en daglicht.

ENERGIEZUINIG
De nieuwbouwwoningen die gebouwd zijn na 2015 voldoen minimaal aan het energiezuinige label A+++.
Dat zie je al snel terug op je energierekening.

GOEDE ISOLATIE
Een nieuwbouwwoning wordt standaard voorzien van zeer hoge kwaliteit dak-, gevel- en vloerisolatie. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en dat komt ten goede aan het wooncomfort. Daarnaast zijn alle nieuwbouwwoningen uitgerust met hoogwaardig isolerend HR++ glas. Dit heeft als eigenschap dat het de kou buiten houdt en de warmte binnen.

DUURZAAM & VERANTWOORD
Een nieuwbouwwoning van Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling staat garant voor woongenot en comfortabel wonen. Je draagt bij aan een beter milieu. We passen energiebesparende technieken toe. Daarnaast gebruiken we duurzaam geproduceerd hardhout.

VEILIGHEID BOVEN ALLES
Nieuwbouwwoningen voldoen aan de modernste veiligheidseisen. De woningen worden standaard uitgerust met het modernste hang- en sluitwerk dat voldoet aan weerstandsklasse II. Daarnaast zijn rookmelders voorzien. Een rookmelder reageert op rook en daarmee indirect op de aanwezigheid van brand. Het is van het grootste belang
om bij brand in het aller vroegste stadium te worden gewaarschuwd. Een rookmelder geeft een geluidssignaal af zodra rook wordt gesignaleerd.

GEMAK
In jouw woning is alles gloednieuw.

NIEUWE BUURT, NIEUWE VRIENDEN
Je zult zien dat er in een nieuwbouwwijk veel sneller contacten ontstaan. Iedereen is tenslotte nieuw en wil elkaar graag leren kennen. Het is opvallend hoe snel er een vriendelijke sfeer en een buurtgevoel ontstaan.