Sint-Oedenrode – Biesheuvelstraat 26

Specificaties

Status
Verhuurd
Bouwjaar
2019
Garage
Geen garage
Ligging
In woonwijk
Inhoud
360 m3
Woonoppervlak
94 m2
Perceeloppervlak
129 m2
Tuinoppervlakte
76 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Positie achtertuin
Zuid
Achterom
Ja
Diepte achtertuin
9.4 meter
Breedte achtertuin
5 meter
Energieklasse
A+++
Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel

Omschrijving

Tussenwoning in de nieuwe wijk Rooise Gaard, op korte afstand van het centrum van Sint-Oedenrode.

LET OP:
voor deze woning gelden voorwaarden waaraan de huurder moet voldoen;
– huurder dient bruto per maand minimaal 4x de maandhuur te verdienen. Het inkomen van de partner kan voor 50% worden meegeteld
– huurder dient door de zogenaamde huurderscheck te komen waarbij persoonsgegevens en legitimatie worden gecontroleerd door een extern bureau
– minimale aanvangsperiode is 2 jaar

BIJZONDERHEDEN
– Nieuw gebouwd, opgeleverd november 2019
– Lage energiekosten, de woning heeft label A+++
– Fraaie architectuur

ALGEMEEN;
In deze tussenwoning vindt u alle kwaliteiten die wonen in de Rooise Gaard zo bijzonder maken. Zoals de energiezuinigheid, het eigentijdse wooncomfort en de bijzondere bouwstijl, geïnspireerd door de rijke Rooise traditie.

Het ontwerp van deze woningen zorgt voor leven in het straatbeeld, door de verschillende baksteenkleuren en decoratieve accenten zoals het grijze sauswerk en de stoere betonnen details. De liefhebber van mooi wonen herkent direct de hoogwaardige materialen en authentieke elementen. Denk aan keramische dakpannen, de fraaie genuanceerde baksteen, zinken hemelwaterafvoeren en houten kozijnen. Met de tuin op het zuiden en de vrije achterom, geniet u hier bovendien optimaal van het buitenleven.

– Grote raampartijen met volop daglicht
– Vrij zicht op de achtertuin via de glazen pui
– Tuinligging op het zuiden
– Unieke metselwerkaccenten
– Statige uitstraling

ENERGIEZUINIG
Slim omgaan met energie gaat bij deze woning bijna vanzelf. Dankzij de energiebesparende én opwekkende technieken, zoals hoogwaardige isolatie en zonnepanelen op het dak. Zo bespaart u aanzienlijk op uw vaste lasten en draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

WELDAAD AAN WOONCOMFORT
De authentieke architectuur gaat zeker niet ten koste van hedendaags wooncomfort. In tegendeel: hier geniet u van een weldaad aan moderne woongemakken. De gehele woning is bijvoorbeeld voorzien van hoogwaardige isolatie en op de begane grond is vloerverwarming aanwezig. Dat zorgt voor een aangenaam leefklimaat en spaarzaam energieverbruik. En met de zonnepanelen op het dak wekt u bovendien zelf energie op.

INDELING WONING:
begane grond: Entree/hal met toiletruimte en ruime woonkamer met open keuken.
1e verdieping: Overloop naar 2 slaapkamers, een waskamer (met witgoed aansluiting) en de badkamer (met wc, douche, en toilet).
Zolder: Via vaste trap te bereiken zolder met dakvenster (mogelijkheid voor een extra kamer). vanwege de topgevel heeft de zolder extra ruimte en daglicht.

ENERGIEZUINIG
De nieuwbouwwoningen die gebouwd zijn na 2015 voldoen minimaal aan het energiezuinige label A+++.
Dat zie je al snel terug op je energierekening.

GOEDE ISOLATIE
Deze woning is voorzien van zeer hoge kwaliteit dak-, gevel- en vloerisolatie. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en dat komt ten goede aan het wooncomfort. Daarnaast is deze woning uitgerust met hoogwaardig isolerend HR++ glas. Dit heeft als eigenschap dat het de kou buiten houdt en de warmte binnen.

DUURZAAM & VERANTWOORD
Deze woning draagt bij aan een beter milieu. Er zijn energiebesparende technieken toegepast en er is duurzaam geproduceerd hardhout gebruikt.

VEILIGHEID BOVEN ALLES
Deze woning is uitgerust met het modernste hang- en sluitwerk dat voldoet aan weerstandsklasse II. Daarnaast zijn rookmelders aanwezig. Een rookmelder reageert op rook en daarmee indirect op de aanwezigheid van brand. Het is van het grootste belang om bij brand in het aller vroegste stadium te worden gewaarschuwd. Een rookmelder geeft een geluidssignaal af zodra rook wordt gesignaleerd.