Taxatie

Bij koop en verkoop van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang voor de echtelieden en of de mediator.

De verkoper wil weten welk bedrag hij kan krijgen in ruil voor zijn/haar eigendom. De koper hoeveel zij/hij maximaal kan betalen. Als er sprake is van financiering wil de bank weten hoeveel risico zij lopen. Ook de belastingdienst wil bij schenking, vererving of bij bedrijfsobjecten een objectieve vaststelling van de waarde krijgen. En bijvoorbeeld bij een echtscheiding zullen de partners willen weten wat de markt waarde van de woning of ander onroerend goed is om goede afspraken te kunnen maken.

Om iedereen tevreden te stellen is een onafhankelijk advies noodzakelijk van derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed gelden specifieke eisen, opgelegd door de banken en NRVT. We zijn niet alleen gecertificeerd voor wonen maar ook voor bedrijfsmatig onroerend goed en werken regelmatig voor accountants en notarissen als onafhankelijk specialist. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Voor meer informatie kunt u met ons bellen.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand formulier of u kunt ook meteen via onderstaande link een gevalideerde woning taxatie aanvragen via het NWWI.

    Uw gegevens

    TelefoonE-mail


    *  =   verplicht veld