Ik wil verkopen

Persoonlijk advies

Bij een verkoopopdracht krijgt u van ons een vrijblijvend, persoonlijk en onafhankelijk advies over uw huis of bedrijfspand. Uiteraard worden in dit advies de volgende aspecten belicht: reële prijs, de vraagprijs, de bouwkundige staat, onderhoud, courantheid, ligging, erfdienstbaarheden, etc. Maar we kijken ook naar uw persoonlijke situatie, we denken met u mee. Waarom wilt u verkopen en wat is het beste verkooptraject voor u persoonlijk. Als één team gaan we samen aan de slag.

Adviesgesprek

Heeft u belangstelling voor een verkoopopdracht of heeft u vragen over onze dienstverlening neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Graag gaan wij in een mondeling gesprek vrijblijvend uitgebreider in op de verschillende details van het verkoopproces.

Verkopen

Uw huis verkopen is teamwork tussen u als opdrachtgever en ons kantoor. Op de wijze die voor u het beste werkt gaan we voor u aan de slag bij het verkopen van uw woning.

Graag komen wij kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw woning en een scherpe offerte van de kosten als wij uw woning mogen verkopen voor u.

Aankopen

Ik heb de woning gezien waar ik wil wonen maar wat is deze nu echt waard? Kan ik deze kopen zonder zorgen?
We staan u graag bij tijdens het aankopen van een woning.
Dit omvat o.a.;
– bezichtigen van de woning
– advies over de waarde van de woning t.o.v. de vraagprijs
– onderhandelingen met verkoper en/of diens makelaar
– controleren van de koopovereenkomst
– indien gewenst begeleiding van de inspectie op de dag van overdracht
In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag wat we allemaal voor u kunnen doen.

Van den Berg Makelaardij B.V. is sinds 1978 een vertrouwde naam in Sint-Oedenrode en omgeving. Een naam die staat voor een complete dienstverlening in onroerend goed. Als NVM-makelaar is van den Berg Makelaardij helemaal thuis in de onroerend goed markt. Door onze keuze van uitsluitend onroerend goed en taxaties zijn wij strikt onafhankelijk en koppelen onze belangen niet aan het eventueel sluiten van verzekeringen en hypotheken.

Wij kennen onze markt en staan garant voor een deskundig en betrouwbaar advies. Een advies op maat dat rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden. Kortom, voor al uw onroerend goed zaken, de verkoop van uw woning, aankoopadvies, verhuur of huur van uw winkel of bedrijfspand, maar ook bij nieuwbouw, initiëren van projecten en adviezen is van den Berg Makelaardij een bedrijf waar u zaken mee kunt doen.

Ook voor taxaties kunt u bij ons terecht want behalve NVM-makelaar is van den Berg Makelaardij ook Erkend Taxateur, voor zowel woning taxaties maar ook voor bedrijfsmatig onroerend goed, en dus ook voor gecombineerde woon en werk objecten.
Wij taxeren voor diverse banken, assurantiekantoren, accountants, overheden en particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook voor een taxatie in verband met echtscheiding of successie, minnelijke waardering en mediation kunnen wij u van dienst zijn.

    Uw gegevens

    TelefoonE-mail


    *  =   verplicht veld