Over Van den Berg makelaardij

Sinds 1978 onafhankelijk makelaar

Van den Berg Makelaardij is in 1978 opgericht door Rien van den Berg. Vanaf het begin zette hij zich in als onafhankelijk adviseur binnen de onroerend goed markt. Omdat hij niet gelieerd was aan een bank of verzekeraar had hij een unieke onafhankelijke positie. Bemiddeling en taxatie zonder koppeling van belangen in het verstrekken van hypotheken of vormen van verzekering. Deze onafhankelijkheid hebben we behouden en is nog steeds een van onze sterke punten.

Makelaar Martijn van den Berg & vastgoedadviseur Rien van den Berg vormen samen een sterk team in aankoop en verkoop van woningen en bedrijfspanden. De combinatie van (continue) opleiding en ervaring betekent een deskundige begeleiding bij aan-verkoop en advies van onroerend goed.

Martijn van den Berg is in 2004 bij het kantoor gekomen. Nadat hij een studie bedrijfseconomie aan de Tilburg University had afgerond en enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy kwam het moment om de overstap te maken naar de makelaardij. Na het behalen van de vaktest makelaardij is hij in 2010 lid geworden van de NVM

Uiteraard is Rien van den Berg als vastgoedadviseur nog steeds erg betrokken en kan hij u advies geven bij diverse vraagstukken die er kunnen bestaan rondom onroerend goed.

Gespecialiseerde generalist

Werkzaam in het gebied rondom Sint-Oedenrode is het team van Van den Berg makelaardij actief in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Of het nu gaat om een appartement, een bijzondere woonboerderij in het buitengebied of een bedrijfspand; door de ervaring en continue scholing bent u te allen tijde verzekerd van een deskundige begeleiding.

Certificeringen

Het zal u vast opgevallen zijn; steeds vaker komt u de volgende logo’s tegen:

Sinds 2000 mag iedereen zich makelaar in onroerende zaken noemen, ongeacht opleiding of ervaring. Om de kwaliteit te waarborgen is voor het vakgebied makelaardij het VastgoedCert opgericht. Is uw makelaar ingeschreven in dit register dan heeft u de zekerheid dat deze jaarlijks zijn kennis op peil houdt en op de hoogte is van actuele ontwikkelingen en verplichtingen.

Op het gebied van taxaties zijn veel belanghebbenden actief om het vakgebied te ontwikkelen en te verbeteren. Om een taxatie te kunnen verrichten ten behoeve van de financiering van een woning of bedrijfspand dient de taxateur ingeschreven te zijn bij de betreffende registers van het NRVT. Het NRVT schrijft de taxatieprocedure voor waaraan de taxateur zich dient te houden. Tevens moet de taxateur zijn kennis op peil houden en dit bewijzen bij de NRVT

De jarenlange ervaringen, de continue bijscholing en dit gecombineerd met een frisse nieuwe kijk en klantvriendelijke instelling zorgen voor een gedegen basis waarin we met recht kunnen zeggen dat wij uw ontzorgende makelaar zijn.

Met name op het gebied van bedrijfsmatige taxaties voor diverse doeleinden zoals verkoop, financiering, successie en fiscale afrekening van uw winkel, kantoor, bedrijfshal, etc. zijn wij gecertificeerd en deskundig in onze regio en heeft u door de structuur van ons kantoor altijd een rechtstreeks aanspreekpunt.

foto kantoor voorzijde

Medewerkers

Rien van den Berg

Directeur

Martijn van den Berg

NVM-makelaar
(directeur)