Makelaar Schijndel

Als makelaar in de buurt van Schijndel zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de huizenmarkt. Wij zijn gevestigd in Sint-Oedenrode en uitsluitend gericht op onroerend goed en taxaties. Hierdoor zijn wij geheel onafhankelijk en niet gekoppeld aan het eventueel sluiten van verzekeringen en/of hypotheken. Van den Berg Makelaardij is sinds 1978 een vertrouwde naam in Sint-Oedenrode en dé specialist op het gebied van onroerend goed. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Team met deskundige makelaar en vastgoedadviseurs

In regio Schijndel kunt u bij ons als makelaar terecht voor diverse vraagstukken. Gedacht kan worden aan: aankoop, verkoop én advies omtrent onroerend goed. Van den Berg Makelaardij heeft een sterk team bestaande uit drie deskundigen:

  • Makelaar Martijn van de Berg;
  • Vastgoedadviseur Rien van de Berg;
  • Vastgoedadviseur Mike de Crom.

Heeft u specifieke wensen? Ons team is actief in zowel nieuw als bestaande bouw. Of het nu gaat om een appartement, woonboerderij of bedrijfspand; als NVM makelaar zijn wij dagelijks bezig met onroerend goed.

Vastgoed gecertificeerd om kwaliteit te waarborgen

Voor het vakgebied makelaardij is het VastgoedCert opgericht om kwaliteit te waarborgen. Van den Berg Makelaardij is ingeschreven in dit register. Zo heeft u de zekerheid dat wij jaarlijks onze kennis op peil houden en op de hoogte zijn van actuele verplichtingen en ontwikkelingen. Met name op het gebied van bedrijfsmatige taxaties voor diverse doeleinden (zoals verkoop, financiering en fiscale afrekening van uw winkel, kantoor, bedrijfshal etc.) zijn wij dé specialist.

Meer informatie

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0413-472983. Tevens kunt u ons vinden op Facebook en Twitter. Neem vrijblijvend contact met ons voor de mogelijkheden. Als makelaar in regio Schijndel helpen wij u graag!

Een huis kopen of verkopen?


Hoe kunnen we je nog meer
van dienst zijn?

Door onze jarenlange ervaring en veel deskundigheid kunnen we je op alle manieren helpen. Als je een huis gaat kopen, moet je veel zaken regelen. Voor veel van deze zaken hebben we deskundigheid in huis óf binnen handbereik.