Huis verkopen Schijndel

Wilt u uw huis verkopen? In regio Schijndel bent u bij Van den Berg Makelaardij aan het juiste adres voor het verkopen van uw huis. Onze jarenlange ervaring in de huizenmarkt zorgt ervoor dat wij in staat zijn om u van deskundig advies te voorzien. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, persoonlijk én onafhankelijk advies.

Wij nemen zorg uit handen

Wanneer u belangstelling heeft om uw huis te verkopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen met u uw persoonlijke wensen bespreken en het beste verkooptraject voor u bedenken. Samen met u als opdrachtgever gaan wij als team aan de slag. Van den Berg Makelaardij bestaat uit drie deskundigen:

  • Één makelaar;
  • Twee vastgoedadviseurs.

Wij zijn actief in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Bovendien zijn wij VastgoedCert gecertificeerd om kwaliteit te waarborgen. Door continue scholing bent u te allen tijde verzekerd van deskundige begeleiding. Wilt u direct uw huis verkopen in de omgeving van Schijndel? Maak een afspraak, zodat wij u kunnen verwelkomen op onze locatie in Sint-Oedenrode.

Tarieven voor de verkoop van uw huis in regio Schijndel

Het is goed te weten waar u aan toe bent als u uw huis wilt verkopen. Financiën spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom hebben wij de verschillende mogelijkheden voor het verkopen van uw huis en de bijbehorende tarieven op een rijtje gezet:

  • Starttarief vanaf € 1.400,- inclusief btw als u zelf de rondleiding en oplevering doet. Vooraf bespreken wij duidelijk het tarief bij eventuele aanvullende werkzaamheden die wij kunnen bieden bij het verkopen van uw huis.
  • “Full Service” tarief voor een verassend scherpe prijs, d.w.z. wij nemen volledig uw zorgen uit handen omtrent de verkoop van uw huis. Wij doen u graag vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus uw huis verkopen in omgeving Schijndel? U kunt ons direct bereiken via telefoonnummer: 0413-472983. Voor meer informatie en vragen kunt u ons ook vinden op Facebook en Twitter.

Een huis kopen of verkopen?


Hoe kunnen we je nog meer
van dienst zijn?

Door onze jarenlange ervaring en veel deskundigheid kunnen we je op alle manieren helpen. Als je een huis gaat kopen, moet je veel zaken regelen. Voor veel van deze zaken hebben we deskundigheid in huis óf binnen handbereik.