Sint-Oedenrode – Markt ong

Specificaties

Status
Beschikbaar
Oppervlak
180 m2
Jaar
2024
Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

TE HUUR: Nieuwbouw commerciële ruimte in het centrum van Sint-Oedenrode gelegen aan de goed bezochte Markt op A1 locatie

Indeling:
Totaal ca. 180 m² te huur. Het betreft een winkelruimte met front breedte van ca. 7.52 m en een zeer goede representatieve uitstraling. De winkel heeft een totale oppervlakte van ca. 180 m². met achterin de unit aansluitingen voor het voor het plaatsen van een toilet een pantry. (zie ook de plattegrond)

De winkelunit betreft nieuwbouw en wordt in principe casco verhuurd. De verwachte oplevering is medio Q2 2025.

locatie:
In het hart van het winkelgebied in het centrum van Sint-Oedenrode aan de drukke en goed bezochte Markt gelegen op A1-locatie met een diversiteit aan winkels rondom zoals diverse kledingzaken, drogisterij, supermarkt en landelijke ketens zoals Blokker, Hema, Kruidvat, Bruna, Pearl, Primera etc. Tevens zijn er verscheidene horecagelegenheden met gezellige en druk bezochte terrassen gelegen aan de Markt en het Kerkplein nabij de winkelunit.

De commerciële ruimte is gelegen op een zicht locatie met een openbaar en gratis parkeerterrein aan de voor én achterzijde van het winkelpand

KENMERKEN:
– Ligging: Centrum Sint-Oedenrode
– Nog geheel naar eigen wens te maken qua indeling
– Bouwjaar: 2025
– Oppervlakte: circa 204 m²
– Begane grond
– Oplevering: standaard casco
– Huurprijs: € 160,- per m2/per jaar exclusief BTW en exclusief nutsvoorzieningen
– Waarborg: 3x maandhuur
– Huurperiode in overleg
– Aanvaarding in overleg, na einde bouw (verwacht Q1 – 2025)

BESTEMMING:
De ruimte valt onder het plan “Markt-Kapittelhof te Sint-Oedenrode” en heeft dit als bestemming Centrum – 1. Deze aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor detailhandel, bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de bij deze regels behorende Lijst van Bedrijven, winkel ondersteunende kantoren en dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. U vindt het hele bestemmingsplan op website van het Omgevingsloket.

Mocht u verdere informatie wensen omtrent deze kantoorruimte dan vernemen wij dit graag van u.

* Oppervlakte en maten zijn bij indicatie, deze zijn niet nagemeten. Aan deze metingen kunnen geen rechten worden ontleend.