Sint-Oedenrode – Laan ten Bogaerde 15

Specificaties

Status
Verhuurd
Jaar
1995
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

KORTING OP 1e JAAR? EEN GEDEELTE HUREN?
informeer bij ons naar de mogelijkheden, de verhuurder denkt graag mee.

Op goede locatie gelegen ruimte met 4 kantoren, samen groot ca. 233 m² (incl verkeersruimtes en pantry etc.) op de eerste verdieping van dit kantoorgebouw. De kantoren zijn ook afzonderlijk of in combinatie te huur. Op dit moment zijn 2 kantoorruimtes inmiddels verhuurd.

Bijzonderheden:
– Gunstige ligging op loopafstand van centrum
– Fraai gelegen met uitzicht over Dommelpark
– Goede bereikbaarheid en parkeerplaatsen op eigen terrein
– Representatief kantoor

Entree:
Entree aan de voorzijde met dubbele deuren en luchtsluis naar de centrale hal waar zich de trap naar de verdieping bevindt.
De begane grond is momenteel in gebruik bij een praktijk in tandzorg.

Op de verdieping bevindt zich een ruime open vide/hal met toegang tot 4 kantoren, aparte serverruimte, alsmede pantry, toiletgroep en een technische ruimte waarin zich de ventilatie-unit, cv-ketel en warmte-terug-wininstallatie bevinden.
Daarnaast bevinden zich hier nog een wachtruimte en grote archiefruimte (kluisruimte).

De kantoorruimte aan de achterzijde is ruim van afmeting, gelegen over de volle breedte van het pand (bijna 13 meter) en beschikt over toegang tot een balkon, eveneens over de volle breedte van het pand, met een fraai uitzicht over het Dommelpark.

Ook de kantoorruimte aan de voorzijde beschikt over een goed uitzicht door de compleet glazen pui.

Afwerking:
Op de gehele verdieping ligt vloerbedekking m.u.v. de pantry waar een praktische tegelvloer ligt en de technische ruimtes waar geen vloerafwerking ligt. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk en schoonmetselwerk en het plafond is een systeemplafond voorzien van lichtarmaturen en ventilatieroosters

De kozijnen zijn van aluminium en geheel voorzien van dubbele beglazing waarbij de ramen zijn uitgevoerd in draai-/kiepramen en het kantoor aan de achterzijde 2x openslaande tuindeuren heeft naar het balkon. De kantoren met ramen op de zonkant hebben elektrische sunscreens.

Verhuurmogelijkheden:
Omdat de verdieping bestaat uit meerdere kantoren en ruimtes bestaat de mogelijkheid om slechts een gedeelte van de verdieping te huren, waarbij alle combinaties mogelijk zijn.
Daarbij blijven pantry en toiletgroep uiteraard gezamenlijk beschikbaar voor alle huurders.

Kantoorruimte 1: 75 m²
Kantoorruimte 2: 19 m² (VERHUURD)
Kantoorruimte 3: 23 m² (VERHUURD)
Kantoorruimte 4: 19 m²
Archiefruimte en wachtruimte: 76 m²

Pantry, toiletruimte en technische ruimte is 21 m² gezamenlijk gebruik.

Ligging:
Het pand is gelegen aan de rand van de woonwijk op loopafstand van het centrum. Een fraaie locatie direct grenzend aan het Dommelpark met een mooi uitzicht.
Bij het pand liggen een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein te gebruiken door en voor alle huurders gezamenlijk.