Sint-Oedenrode – Kasteellaan 4a

Huurprijs
€ 9.000,- per jaar

Specificaties

Huurprijs
€ 9.000,- per jaar
Status
Beschikbaar
Jaar
1965
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Kantoor of praktijkruimte met hal en een wachtruimte.

Het kantoor gedeelte bestaat uit twee units, gezamenlijk ca. 43 m² groot, waarvan één in de andere ligt. De “wachtruimte” is 3,38 m bij 1,95 m. Het kantoor heeft een laminaat als vloerafwerking, in het plafond zit inbouwverlichting.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het kantoor.

AANVAARDING
In overleg.

HUURTERMIJN
Minimaal 2 jaar.

Voorschot Gas/Elektra/Water, op voorschotbasis

HUURBETALING
Per maand voorruit.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden de huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met de servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Alle door Van den Berg Makelaardij en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uit worden gegaan dat bovenstaande slechts indicaties zijn. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.