Sint-Oedenrode – Heuvel 12

Status
Verkocht

Specificaties

Status
Verkocht
Jaar
1974
Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

In het centrum van Sint-Oedenrode aan de drukke winkelstraat Heuvel gelegen beleggingsobject,
bestaande uit een verhuurde winkelruimte en een verhuurde bovenwoning.

Het object is gelegen in de Heuvel, DE WINKELSTRAAT van Sint-Oedenrode, bij het Kerkplein en de Markt van Sint-Oedenrode. Dit object is dus gelegen te midden van de winkels en de ”Rooise” horeca, op een A1 top locatie.
Deze locatie in het centrum is natuurlijk strategisch interessant en biedt meer potentie dan enkel de huidige verhuurbare situatie.

Bijzonderheden: Winkel op zeer goede zichtlocatie gelegen
De winkel is aan de achterzijde bereikbaar (Deken van Erpstraat)
Veel parkeergelegenheid dichtbij
De woning heeft een eigen voordeur

Energielabel winkel: A

Energielabel woning: C

Perceel oppervlakte: 434 m2

VVO: Winkel ca. 374 m2 inclusief opslag/magazijn
Woning ca. 100 m2

Winkel Heuvel 12:
Indeling begane grond: Winkelruimte:

Op de begane grond gelegen winkelruimte van totaal ca. 375 m² vvo met een glazen pui , frontbreedte is 6.66 m met in het midden een loopdeur met aan weerszijden etalageruimte.

De verkoopoppervlakte bedraagt ca. 288 m²

Achter de winkelruimte is er een opslag/magazijnruimte, met een pantry en kantoortje, als ook een toiletruimte. Dit magazijn is bereikbaar via de Deken van Erpstraat (achterzijde winkel)

De winkelruimte is thans verhuurd aan een landelijke winkelketen.

Woning Heuvel 12a:

De bovenwoning heeft een eigen voordeur en eigen meters waardoor het technisch mogelijk is om de winkel en de woning eventueel te splitsen in appartementsrechten. (uiteraard dient er dan wel een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente)

Indeling: bovenwoning
Entree/hal begane grond met berging en trap naar 1e verdieping met de hal van het appartement zelf. Vanuit deze hal toegang tot 3 slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluiting. Volledig betegeld toilet en vlizotrap naar geïsoleerde bergzolder over de volle breedte met cv-combiketel (2005).

Bestemming:

De bestemming is Centrum –1 en Centrum 3, dat betekend dat onder meer “Detailhandel’’ met activiteit ”Wonen” op de verdieping is toegestaan. Voor een nadere toelichting op het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van omgevingswet.overheid.nl.

Ligging:

Het object is gelegen in de Heuvel, DE WINKELSTRAAT van Sint-Oedenrode, aan het Kerkplein en dicht bij de Markt van Sint-Oedenrode. Dit object is dus gelegen te midden van de winkels en de”Rooise” horeca, op een A1 top locatie

In het centrum van Sint-Oedenrode zijn diverse parkeerterreinen, er is altijd wel parkeergelegenheid beschikbaar nabij het object.

Sint-Oedenrode is een aantrekkelijke plaats om te wonen, winkelen en recreëren vanwege de combinatie van rust, natuur en goede voorzieningen.

Een van de belangrijkste redenen om in Sint-Oedenrode te wonen voor forenzen is de ligging, nabij Eindhoven, Den Bosch en Veghel/Uden. Maar “Rooi” is ook een “groene” woonplaats, omringd door de prachtige natuur van de Meierij. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de omgeving, waaronder het mooie natuurgebied De Scheeken of de Moerkuilen om er maar een paar te noemen.

Daarnaast heeft Sint-Oedenrode een rijk cultureel erfgoed. Er zijn verschillende historische gebouwen te vinden, zoals kasteel Henkenshage, de Knoptoren en niet te vergeten de Markt met zijn terrassen, en dus de Heuvel met de winkels.

Sint-Oedenrode beschikt over goede voorzieningen. Zo zijn er verschillende basisscholen en kinderdagverblijven, diverse sportfaciliteiten en winkels. De Bourgondiër komt zeker aan zijn trekken bij de restaurants en cafés, waar je kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid.
Kortom, Sint-Oedenrode is een mooie en gezellige gemeente om te wonen en winkelen, met een combinatie van natuur, cultuur en goede voorzieningen.

verkoop vindt plaats ‘as is, where is’
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Heeft dit pand uw interesse gewekt?
Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Plattegronden