Sint-Oedenrode – Oranje-Nassaulaan 129

Specificaties

Status
Verkocht
Bouwjaar
1977
Garage
Aangebouwd steen
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
745 m3
Woonoppervlak
190 m2
Perceeloppervlak
374 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Positie achtertuin
Oost
Achterom
Nee
Diepte achtertuin
9 meter
Breedte achtertuin
12 meter
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui, Glasvezel kabel

Omschrijving

Op zoek naar rustig gelegen gezinswoning met veel ruimte? Dan is deze woning zeer interessant voor u!
Deze zeer ruime tweekapper beschikt namelijk over maar liefst 6 (!) slaapkamers en is gunstig gelegen aan het einde van een woonerf op een perceel van 374 m².

Laat u verrassen door de ruimte en de ligging van deze woning. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard!

Bijzonderheden:
– De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
– Volledig voorzien van stucwerk wand– en plafondafwerking
– Uitstekend geschikt als gezinswoning door de 6 slaapkamers !!!
– 1e en 2e verdieping zijn grotendeels voorzien van rolluiken
– Modern sanitair

Indeling begane grond:
Entree/hal met garderobe en volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet, urinoir en fonteintje. Hardhouten trap naar de eerste verdieping en onder de trap bevindt zich de unit van de vloerverwarming.

Woonkamer:
Sfeervolle L-vormige woonkamer met houtkachel en schuifpui naar het overdekte terras aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk.

Keuken:
De keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van een inbouwkeuken met 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, Boretti dubbele oven en vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad.

Bijkeuken en garage:
Naast de keuken ligt de bijkeuken welke tevens een doorgang is vanuit de oprit aan de voorzijde naar de achtertuin. Vanuit de bijkeuken zijn de garage en het kantoor bereikbaar. In de bijkeuken bevindt zich de meterkast en toegang tot de garage met openslaande deuren naar de brede oprit. Aan de achterzijde van de garage is een praktische kantoorruimte aangebouwd.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van een kastenwand met 3 inbouwkasten en op alle slaapkamers hangen rolluiken. Op de gehele verdieping ligt een fraaie laminaatvloer. Op de overloop bevindt zich de hardhouten trap naar de 2e verdieping.

Badkamer:
De in 2016 vernieuwde badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, hangend toilet, ligbad, inloopdouche met stortdouche en handdouche en een gestuukt plafond met inbouwverlichting en mechanische ventilatie-unit. Op de badkamer ligt een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met 3 slaapkamers (!) en een bergruimte waar de cv-combiketel zich bevindt. 1 slaapkamer heeft een dakkapel en de beide andere slaapkamers hebben een velux dakraam.
Op de 2e verdieping ligt eveneens een fraaie laminaatvloer.

Tuin:
Een fraai aangelegde achtertuin, gelegen op het oosten, met kunstgras, een terras aan huis met een overkapping met glazen panelen en een 2e overdekte terras achterin de tuin met tv-aansluiting, terrasverwarming en tegelvloer.
Een ruime berging is aanwezig voor de opslag van uw tuingereedschap of andere zaken.

Ligging:
De woning is gelegen aan een brede straat met veel groen, in de directe nabijheid van park de Kienehoef. Een basisschool, supermarkt, speeltuintje en sportvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en daarnaast biedt de locatie een snelle ontsluiting naar zowel de A50 als de A2.