Sint-Oedenrode – Neulstraat 12a

Specificaties

Status
Verkocht
Bouwjaar
1995
Garage
Parkeerkelder
Ligging
Aan rustige weg, In centrum
Inhoud
325 m3
Woonoppervlak
100 m2
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Energieklasse
A
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering

Omschrijving

Wonen in het centrum van Sint-Oedenrode? Maar ook heerlijk rustig wonen? Dat kan hier!

Dit ruime 3-kamer appartement is namelijk gelegen in het appartementencomplex “In de Witte Valck” aan de Markt van Sint-Oedenrode op de 2e verdieping van het gebouw. Vanuit hier loopt u zo de Markt op, maar aan het einde van de straat loopt u ook het wandel- en sportpark de Neul in.

Bijzonderheden:
– Volledig geïsoleerd appartement
– Eigen parkeerplaats in parkeerkelder en een ruime berging
– In hartje centrum, de Markt is op minder dan 50 meter gelegen

Gebruiksoppervlakte: 100 m² + 6 m² balkon + 15 m² parkeerplaats + 7 m² berging
Servicekosten: € 212,07 per maand, excl. € 9,08 onderhoud cv/mv installatie

Indeling begane grond:
Entree op de begane grond (alleen toegankelijk voor bewoners) met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de trap naar de verdiepingen en de lift.

Indeling appartement:
Op de 2e verdieping bevindt zich de ruime galerij met de entree van het appartement. De hal van het appartement biedt toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer. Tevens bevinden zich in de hal de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte en de bijkeuken met witgoedaansluiting, opstelling van de cv-combiketel en een uitstortgootsteen. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn tot ca. 150 cm betegeld.

Woonkamer:
Ruime woonkamer van ca. 43 m² met veel lichtinval door de grote raampartij welke is voorzien van 2 sunscreens op afstandsbediening. Vanuit de woonkamer kijkt u heerlijk vrij weg de Deken van Erpstraat in.
Grenzend aan de woonkamer ligt de half open keuken en vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande tuindeuren toegang tot het beschut gelegen balkon met hardhouten terrasplanken.

Keuken:
De keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met spoelbak, gaskooktoestel, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. De keuken is middels een laag muurtje gescheiden van de woonkamer.

Slaapkamers:
Vanuit de hal zijn de 2 slaapkamers te bereiken welke heerlijk rustig aan de achterzijde van het appartement zijn gesitueerd. De ouderslaapkamer beschikt over een draai-/kiepdeur met frans balkon en heeft directe toegang tot de
badkamer.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer heeft een wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan., hangend toilet en een radiator. De badkamer is uitgerust met elektrische vloerverwarming.

Algemeen:
Het appartement is gebouwd in 1996 en voorzien van dak-, muur– en glasisolatie. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en separate berging in de parkeerkelder van het gebouw.

Ligging:
Door de ligging op minder dan 50 meter van de Markt en dus in het centrum is er de ervaring van rustig dorps wonen met alle voorzieningen zoals de supermarkt, bakker, slager, drogist, cafés en zorgvoorzieningen op loopafstand. Tevens loopt u binnen enkele honderden meters een natuurgebied in om heerlijk rustig te wandelen of fietsen.

Plattegronden