Veghel – Zandvliet 4

Status
Verkocht
Toon alle 7 foto's

Specificaties

Status
Verkocht
Bouwjaar
2012
Garage
Aangebouwd steen, Carport
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
1.150 m3
Woonoppervlak
217 m2
Perceeloppervlak
627 m2
Tuinoppervlakte
360 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Positie achtertuin
Oost
Achterom
Ja
Diepte achtertuin
16 meter
Breedte achtertuin
12 meter
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Voorzieningen
TV kabel

Omschrijving

Onder fraaie architectuur gebouwde jonge vrijstaande woning met rieten kap, garage en carport, gelegen in rustige woonwijk op een perceel van 627 m². Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig, terwijl deze ruimten ook geschikt zijn voor ander gebruik, zoals kantoor, praktijkruimte of speelkamer.

Bijzonderheden:
– Gehele woning voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling
– 5 slaapkamers en 2 badkamers
– Gasloze woning v.v. warmtepomp
– Zeer jonge woning met rieten kap, bouwjaar 2012
– Goede ontsluitingsmogelijkheden naar A50 en N279
– Dichtbij de busverbinding tussen Den Bosch en Uden met diverse overstapmogelijkheden in Veghel

Indeling begane grond:
Entree/hal met vide, fraai afgewerkte open hardhouten trap naar de 1e verdieping en balustrade op de vide. Meterkast (12 groepen + krachtstroom voor de warmtepomp) en toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
Ruime sfeervolle woonkamer met fraaie elektrische haard en openslaande tuindeuren naar het overdekte terras.
Door de vele ramen geniet de woonkamer een zeer prettige lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de woon-/eetkeuken en een grote slaapkamer met eigen badkamer.

Woon-/eetkeuken:
De keuken met inbouwkeuken en spoeleiland is voorzien van een inductiekookplaat met warmhouder, afzuigkap, spoelbak, koelkast, combioven/magnetron, vaatwasser en een natuurstenen aanrechtblad. Aan het spoeleiland is plaats voor enkele barkrukken.
Openslaande tuindeuren naar de achtertuin en toegang tot het achterportaal waar zich de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje bevind. Tevens is hier de witgoedruimte te vinden met witgoedaansluiting, uitstortgootsteen en een ruime inbouwkast met de opstelling van de warmtepomp met boiler.
Vanuit dit portaal zijn ook de achtertuin en de garage direct te bereiken, alsmede de carport en oprit.

Slaapkamer en badkamer begane grond:
Vanuit de woonkamer is een riante slaapkamer bereikbaar met zeer royale schuifkastenwand en een eigen, volledig betegelde badkamer met 2 wastafelmeubels, ligbad, inloopdouche (beiden met thermostaatkraan), hangend toilet en inbouwverlichting. Op de slaapkamer ligt vloerbedekking.
Deze kamer kan ook prima gebruikt worden als kantoor, thuiswerkplek, hobbyruimte of speelkamer.

1e verdieping:
Overloop naar 4 slaapkamers en een badkamer. De grote (ouder)slaapkamer heeft toegang tot een ruime inloopkast en is voorzien van een bergruimte met schuifdeuren onder de schuinte van de kap. Op de slaapkamers en overloop ligt vloerbedekking en ook de verdieping is geheel voorzien van stucwerk wand– en plafondafwerking. Op de 1e verdieping ligt de infrastructuur voor bekabeld internet.

Badkamer 1e verdieping:
Volledig betegelde lichte en ruime badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan en inbouwverlichting. Deze ruimte is ook geschikt te maken als witgoedruimte.

2e verdieping:
Op de overloop bevindt zich de vlizotrap naar de 2e verdieping met ruime bergzolder waar zich de warmte-terug-wininstallatie en de verdeler van de vloerverwarming bevinden.

Garage en carport:
Zeer ruime garage met openslaande garagedeuren naar de carport met lichtkoepel en lange oprit met plek voor 3 auto’s. De garage is voorzien van een uitstortgootsteen, tuindeuren naar de achtertuin en een vaste trap naar de bergzolder.

Tuin:
Fraai aangelegde en verzorgde achtertuin op het oosten met gazon, plantenborders en achterom. De tuin is volledig omheind met een schutting en de leibomen aan de zijkant en achterzijde van de tuin zorgen voor veel privacy.
Sfeervol overdekt terras met inbouwverlichting, deels dichtgemaakt met glazen panelen om heerlijk uit de wind te kunnen zitten.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk op korte afstand van de A50 en N279. Heerlijk rustig gelegen in dorpse omgeving, maar snelle ontsluiting naar de grote wegen. Tevens is er een directe busverbinding met diverse overstapmogelijkheden dichtbij.

Eerde ligt midden in het Groene Woud en grenzend aan de prachtige natuurgebieden “De Eerdse Bergen” en “De Vlagheide”. Zo stap je dicht bij huis direct in de mooie natuur. Dichtbij is ook de St. Antonius
molen met een museum en dorpswinkel. Op korte afstand zijn de grotere plaatsen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode gelegen met een hoog voorzieningenniveau qua winkels, horeca, sport en scholen.
Eerde heeft diverse voorzieningen voor jong en oud.

Algemeen:
– Geheel voorzien van vloerverwarming/koeling
– Gasloze woning, verwarming middels warmtepomp
– Gehele woning voorzien van stucwerk afwerking
– Woning voorzien van rieten kap
– Volledig isolatiepakket, energielabel A