Beek En Donk – Oude Bemmerstraat 38

Specificaties

Status
Verkocht
Bouwjaar
1977
Garage
Vrijstaand steen
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
587 m3
Woonoppervlak
168 m2
Perceeloppervlak
452 m2
Tuinoppervlakte
330 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Positie achtertuin
Oost
Achterom
Ja
Diepte achtertuin
25 meter
Breedte achtertuin
9.9 meter
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal, Glasvezel kabel

Omschrijving

Ruime uitgebouwde tweekapper met grote garage, gelegen aan een rustige straat op een riant perceel van maar liefst 452 m².

Bijzonderheden:
– Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers
– Geheel voorzien van dubbele beglazing (m.u.v. badkamer)
– Veel bergruimte door grote garage en groot tuinhuis

Indeling begane grond:
Entree/hal met open hardhouten trap naar de eerste verdieping, meterkast (8 groepen + krachtstroom) en toegang tot de woonkamer. In de hal ligt een tegelvloer.

Woonkamer:
Ruime, uitgebouwde z-vormige woonkamer met gashaard, half open keuken en openslaande tuindeuren naar het terras. De aanbouw is gesitueerd aan de achterzijde over de volle breedte van de woning waardoor hier een bijkeuken en extra leefruimte voor de woonkamer zijn bijgekomen. In de woonkamer en keuken ligt een massief eiken stroken parketvloer.

Keuken:
Half open keuken met inbouwkeuken in U-opstelling voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, oven, vaatwasser en natuurstenen aanrechtblad. Toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting, opstelling van de cv-combiketel en volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje.
Loopdeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop naar 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen ruim van afmeting en voorzien van een keurige laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. De beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en op de overloop bevindt zich de vaste trap naar de 2e verdieping.

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel, ligbad, douchecabine (beiden met thermostaatkraan), 2e toilet en designradiator.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met dakkapel over de volle breedte van de woning voorzien van zonwering. Overloop naar 4e slaapkamer met wastafel, toegang tot een ruime bergruimte en extra bergruimte onder de schuinte van het dak. De zolder is keurig afgewerkt met stucwerk wandafwerking en een fraaie laminaatvloer.

Tuin:
Verzorgde diepe achtertuin op het oosten met terras, gazon, plantenborders en toegang tot de vrijstaande garage en het tuinhuis met overkapping achterin de tuin. De garage (4×8 meter) is voorzien van een eigen groepenkast met krachtstroom, uitstortgootsteen en openslaande deuren aan de voor– en achterzijde en een loopdeur aan de tuinzijde.
Het ruime tuinhuis biedt veel berg-/klusruimte en is voorzien van elektra en een vliering. Daarnaast bevindt zich nog een aangebouwde overkapping met overdekt terras en een extra berging.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk in een brede straat op korte afstand van supermarkt, winkels en diverse recreatie– en sportvoorzieningen.

Algemeen:
– Geheel v.v. dubbele beglazing (m.u.v. badkamer)
– Dakbedekking dakkapel 2019, garage 2018
– Kozijn voordeur, woonkamer voorzijde en overloop zijn recent vervangen

Plattegronden