Sint-Oedenrode – Componistenlaan 115

Specificaties

Status
Verkocht
Bouwjaar
1986
Garage
Garage mogelijk
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
400 m3
Woonoppervlak
150 m2
Perceeloppervlak
285 m2
Tuinoppervlakte
160 m2
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Positie achtertuin
Noordwest
Achterom
Nee
Diepte achtertuin
16 meter
Breedte achtertuin
8 meter
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
TV kabel, Zonnepanelen

Omschrijving

Halfvrijstaande woning, type tweekapper, met (voormalige) garage, gelegen in de wijk Kinderbos op een perceel van 285 m² met sport– en recreatieve voorzieningen op loopafstand.

Bijzonderheden:
– Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen
– 8 zonnepanelen
– Diepe achtertuin

Indeling begane grond:
Entree/hal met trap naar verdieping, meterkast en garderobe. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
L-vormige woonkamer met houten planken vloer (hardhout) met elektrische sunscreens aan de voorzijde. Aparte werkhoek met tegelvloer en toegang tot de keuken in de aanbouw. De begane grond is afgewerkt met stucwerk wand– en plafondafwerking en alle ramen zijn in 2019 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Keuken:
Keuken in aanbouw met tegelvloer en inbouwkeuken in hoekopstelling, voorzien van gaskooktoestel (4 pits met wokbrander), afzuigkap, koelkast, oven, Quooker, vaatwasser en granieten aanrechtblad. Ook de keuken is afgewerkt met een stucwerk plafond met inbouwverlichting. Vanuit de keuken te bereiken achterportaal met de witgoedaansluiting, volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet, wastafeltje en radiator. Toegang tot de (voormalige) garage aan de voorzijde en de achtertuin aan de achterzijde.

1e verdieping:
Overloop naar 3 slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de zolder. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een rolluik en op de gehele verdieping zijn de oorspronkelijke kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2007).

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer met wastafel, ligbad, ruime inloopdouche (bad en douche met thermostaatkraan), hangend toilet en inbouwspots in het plafond. De dakkapel geeft de badkamer een prettige lichtinval.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte met een (slaap)kamer. Er is bergruimte onder de schuinte van de kap en de cv-combiketel is hier gesitueerd (2003).

Tuin:
Diepe achtertuin op het noorden met terras, v.v. composiet vlonders, vijver en beplanting.

Garage:
Doordat de garagedeur is vervangen door een kunststof pui (2019, HR++ glas) met deur en raam is de garage momenteel als berging in gebruik maar kan deze ook als hobbyruimte worden ingericht. Vanuit de garage is middels losse trap de bergzolder te bereiken waar de omvormer van de zonnepanelen zich bevindt. Voor de garage ligt een oprit waar eenvoudig een auto geparkeerd kan worden.

Ligging:
De woning is rustig gelegen in de woonwijk “Kinderbos” nabij sport– en recreatievoorzieningen zoals tennisbaan, hockeyvelden, manege en sportschool, alsmede supermarkt en basisschool. De woning is eveneens gelegen schuin tegenover een plantsoen met speelterrein en ligt op loopafstand van wijkpark “De Kienehoef”

Energie:
– Geheel v.v. dubbele beglazing
– Begane grond v.v. HR++ beglazing
– 8 zonnepanelen (2014)

Plattegronden