Sint-Oedenrode – Markt 9

Specificaties

Status
Verkocht
Oppervlak
188 m2
Jaar
1900
Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Op toplocatie aan de Markt in Sint-Oedenrode gelegen markant en monumentaal winkelpand te huur, ook te koop samen met boven gelegen woning

Bijzonderheden:
* Zeer centraal gelegen in het centrum van Sint Oedenrode
* Voldoende parkeergelegenheid
* Carport en parkeergelegenheid op eigen terrein
* Horecabestemming / voor diverse doeleinden geschikt

Winkelruimte:
Entree met hal, toeganggevend aan de winkel en de woning. De winkelruimte met vvo van circa 185m2, heeft een kleine keuken en een tweede eigen ingang aan de zijkant van het gebouw.
Aan de achterzijde is het pand uitgebouwd met multifunctionele ruimten, deze zijn vrij eenvoudig in te richten voor kantoorunits of voor een praktijkruimte.

Algemeen:
Dit object is recentelijk grotendeels gerenoveerd. De bouwkundige staat is goed, de buitengevel, daken etc. zijn hoogwaardig gerenoveerd en in oude stijl hersteld. De ligging is prominent, centraal in Sint-Oedenrode aan de Markt, maar ook voor klanten van buitenaf of eigen mensen die op de weg zitten, ideaal gelegen met de nabijheid van zowel de A50, A2 en A58 en de vele uitvalswegen die zorgen voor een snelle verbinding.
Dit markant object biedt diverse gebruiksmogelijkheden, en de combinatie met woning boven het bedrijfsgedeelte maakt het ideaal voor de ondernemer.
Let op: aangegeven huurprijs betreft enkel de winkelruimte op de begane grond, terwijl de koopprijs het gehele pand inclusief ondergrond en tuin betreft.