Sint-Oedenrode – Hertog Hendrikstraat 5en 5a

Specificaties

Status
Verkocht
Oppervlak
377 m2
Jaar
1961

Omschrijving

Vrijstaand pand met winkelruimte (ca. 200 m²) op de begane grond en een ruim appartement erboven gelegen (107 m² excl. balkons), alsmede een garage (70m2) op een perceel van 385 m² gelegen in het centrum van Sint-Oedenrode.

Bijzonderheden:
– Gunstige ligging in het centrum
– Het woongedeelte is v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing
– Extra grote garage/opslagplaats van ca 70 m²
– Rolluiken aan de achterzijde op de verdieping
– Leidingwerk woon– en winkelgedeelte geheel gescheiden

Indeling begane grond: Winkelruimte:
Op de begane grond gelegen winkelruimte van ca. 200 m² bruto oppervlakte met een glazen pui over de volle breedte van het pand met daarin een automatische schuifdeur. Grote open winkelruimte met kantoor en kantine achterin het pand. Tevens is een halletje met zijingang en toilet aanwezig en bestaat de mogelijkheid voor gevelreclame.

Indeling woonruimte:
Aan de zijkant van de winkel bevindt zich de ingang van de bovenwoning, welke ca. 107 m² groot is, exclusief de balkons aan de voor- en achterzijde). Op de begane grond komt u binnen in een portaal met de trap naar boven en de meterkast. In dit portaal is tevens een deuropening naar de winkelruimte welke op dit moment dicht gemaakt is maar eenvoudig weer te herstellen is als directe doorgang voor wie de combinatie van winkel en wonen wil combineren.

Verdieping:
Ruime overloop vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn te weten de woonkamer, keuken, toilet, badkamer, 2 slaapkamers en kantoor/werkkamer.

Woonkamer en keuken:
Ruime woonkamer van 32 m² gelegen aan de voorzijde van het pand met pvc-vloer, rookkanaal (niet in gebruik, doch mogelijkheid voor kachel of haard), veel lichtinval en een fraai uitzicht richting gemeentehuis. Direct naast de woonkamer is de dichte woon-/eetkeuken gelegen met inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combioven/magnetron, spoelbak en koelkast met vriesvak. In de keuken ligt een tegelvloer.
Het balkon aan de voorzijde is gelegen over de volle breedte van het pand en toegankelijk vanuit zowel de woonkamer, alsmede de keuken.

Slaapkamers en badkamer:
Vanuit de hal zijn de 2 slaapkamers te bereiken, alsook de werkkamer welke eenvoudig ook als 3e slaapkamer gebruikt kan worden. Op 1 van de slaapkamers ligt vloerbedekking, de andere slaapkamer, werkkamer en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn voorzien van 2 inbouwkasten.
Vanuit de overloop is eveneens toegang tot de badkamer met een zitbad, wastafel, designradiator en geiser. Op de badkamer zit ook de witgoedaansluiting en een toegangsdeur tot het balkon aan de achterzijde over de volle breedte van het pand.

Volledig betegelde toilet met hangend toilet.

Garage:
Naast de woning gelegen oprit biedt toegang tot de vrijstaande, zeer ruime garage van ca. 70 m². Vanuit deze garage is de binnenplaats aan de achterzijde van het pand te bereiken, alsook de afzonderlijke cv-ruimte met de opstelling van de cv-ketel.
De garage beschikt over warm– en koud water, alsmede een roldeur op afstandsbediening en een aparte loopdeur ernaast.

Ligging:
Gelegen in het centrum van Sint-Oedenrode, met fraai uitzicht op het gemeentehuis, alle voorzieningen op loopafstand, parkeerplaatsen voor de deur en goede verbindingen naar de A50 en A2. Centraal gelegen in de driehoek Eindhoven – Tilburg – ‘s-Hertogenbosch.